Detalii tehnice

Aceasta sectiune ofera o privire in culisele preciziei noastre. Descopera fiecare detaliu, fiecare alegere strategica, si fiecare pas care contribuie la realizarea caselor din lemn Castellan

detalii tehnice

Construim case din lemn cu o tehnologie de îmbinare prin chertare în sistem BLOCKHAUS. Imbinarea intre elementi se face prin dublu nut si dublu feder.

Casele sunt dotate cu lambriu 22 mm la acoperis, scara din lemn, tamplarie simpla din lemn ( se poate inlocui cu tamplarie PVC/aluminiu).

Lemnul este uscat si finisat, nu are cari, mucegai sau alti daunatori. Se pune la dispozitia clientului un certificat de conformitate. Lemnul aw livreaza natur, exact cum se poate vedea in pozele de prezentare. Dupa finalizarea montajului, beneficiarul va aplica ulei/ lazura/un lac protector 3 in 1 in nuanta dorita.

Ca si structura a peretilor va putem oferi 3 variante:

1) perete standard 45mm

Din punct de vedere termic 4,5 cm perete din lemn este echivalentul a 18 cm de caramida. Casa cu perete standard poate fi locuita 3 sezoane + ocazional pe timp de iarna.

Constructia poate fi izolata ulterior de catre beneficiar, pe exterior ( izolatie + tencuiala decorativa).
Acest tip de izolatie este ideal pentru cei care isi doresc sa se bucure de frumusețea și căldura unei case din lemn la interior dar sa nu aiba grija intretinerii acestuia la exterior!

2) In cazul in care doriti sa fie izolata si sa ramana aspectul de lemn atat la interior cat si la exterior, va putem oferi varianta de perete dublu: 45mm perete exterior + 100/150 mm spatiu pentru izolatie + 45mm perete interior

Structura de acoperis este realizata din grinzi lamelare dim. 9 x 10,5 cm ; 9 x 15,5 xm; 9 x 21 cm. Dimensiunile acestora variaza in functie de proiect sau cerintele beneficiarului

Echipa noastra din Sibiu, redefineste standardele in domeniul caselor din lemn.
avantaje case din lemn

Avantajele caselor din lemn

Eficienta energetica

Lemnul este de 6 ori mai izolant decat caramida si de 15 ori mai izolant decat betonul, ceea ce conduce la importante economii de incalzire. Casele din lemn asigura un comfort termic excelent, ele fiind calduroase iarna si racoroase vara.

Costuri mici

Materialele folosite la casele din lemn sunt mai ieftine, iar timpul de executie este foarte scurt, astfel va puteti astepta la costuri cu 30% – 40% mai ieftine decat cele din caramida. Case din Lemn Castellan va garanteaza preturi fara concurenta, calitate si profesionalism.

Rezistenta in timp

In SUA peste 90% din locuintele unifamiliale sunt construite din lemn, placate cu placi aglomerate sau cu placi de gips carton. Aceste case din lemn pot ajunge la o varsta de peste 100 de ani.

Viteza executiei

Casa este produsa intr-o saptamana in fabrica, iar montajul dureaza aproximativ o saptamana. Casele din lemn se pot executa în orice anotimp. Din acest punct de vedere, intrece de departe orice alte tipuri de constructii. Te poti muta in casa ta dupa doar 2 – 3 luni.

Descopera magia in lucru

Fa parte din povestea fiecarui camin construit cu maiestrie si devotament!

Hai pe santier
santier case din lemn

Pasii spre casa ta

Descopera procesul captivant de a-ti construi propria casa din lemn.

Afla mai multe
santier case din lemn