Pasii spre casa ta

Descopera procesul captivant de a-ti construi propria casa din lemn. Te indrumam pas cu pas, transformand visul tau in realitate intr-un mod simplu si eficient.

cum sa faci o casa din lemn

1. Alege tipul de casuta

Exploreaza variantele noastre diverse de case din lemn, fie ca optezi pentru un design traditional sau de tip A frame, suntem aici pentru a-ti oferi solutii personalizate

2. Ai o schita?

Daca ai deja un plan al casei tale, suntem pregatiti sa il reproducem. In caz contrar, echipa noastra de experti poate colabora cu tine pentru a alege o casa adaptata nevoilor tale.

3. Specificatii tehnice

Detaliile tehnice sunt esentiale. Alegem impreuna materialele si structura potrivita pentru planul si bugetul alocat constructiei.

4. Primeste o oferta

Oferim transparenta in procesul de preturi. Primesti o oferta detaliata care contine costurile defalcate.

5. Productie

Pasul urmator implica inceperea productiei. Folosind materiale alese si tehnici artizanale, incepem constructia casei tale din lemn.

6. Montaj

Odata ce componentele sunt gata, incepem procesul de montaj. Cu o echipa experimentata, asiguram ca fiecare element este asamblat cu precizie, garantand rezistenta in timp a casei tale.

7. Noua ta casa este gata

Casa ta din lemn este gata sa devina locul in care vei crea amintiri de neuitat. Case din Lemn Castellan iti ofera nu doar o casa, ci un camin autentic, plin de caldura si frumusete.

Descopera magia in lucru

Fa parte din povestea fiecarui camin construit cu maiestrie si devotament!
Hai pe santier
santier case din lemn